50 års presenter?

Inte helt oväntat kanske är det svårt att köpa en 50-års present. Vännen fyller 50 år, vilket är en viktigt och stor händelse. Vad för present man vill ha, skiljer sig åt beroende på vem man är såklart, så vad ska vi då köpa?. Vi tycker däremot att en enkel eller klassisk present är det bästa i 60 års present.

Det för att man själv har det mesta och kan köpa saker själv. Däremot något efter personens intresse eller trevlig sak som champange, eller en udda present kan vara kul. Varför inte en upplevelse tillsammans?

Köpa Studentpresenter?

Så ni har funderat eller helt enkelt är på jakt att köpa en studentpresent? På själva studenten är det fest och studenterna springer ut. Därefter är det kalas i trädgården för släkt nära och kära. Då gratulerar man den småberusade och lyckliga studenten.

Champagne och blommor hängs på studenterna som sedan åker runt på flak och sjunger. Vad ska man då köpa i present? Vi brukar ge rådet att ge bort något man sedan kan behålla länge. Det kan röra sig om manschetter/örhänge som man kommer ha med sig hela livet. Kanske en riktig kul sak som att få i present att testa en ferrari?

RSS 2.0